program - Gambrinusz Apartman Hajdúszoboszló - Szívós Ágnes

Tartalomhoz ugrás

Programajánló, kedvcsináló lehetőségek Hajdúszoboszlón és környékén

A város Európa szerte ismert fürdő és gyógyvizéről. Hajdúszoboszlót a „reumások mekkájaként” emlegetik, s valóban több millióan keresik fel a város fürdőjét egész évben, amelynek 1091 méter mélyről feltörő jódot, brómot, konyhasót és más ásványi anyagokat tartalmazó vize kiváló hatású számos betegség gyógyításánál. A 40 hektáron elterülő fürdő nem csak a gyógyulni vágyók, de a csak pihenni, napozni, kikapcsolódni kívánók is szívesen látogatják.

A 2014-es évben teljesen felújított Gyógyfürdőben 32°C, 36°C, 38°C-os termál és gyógyvizes medencék találhatóak. Szaunarendszer, különböző kezeléseket igénybe lehet venni.TB által támogatott gyógyszolgáltatások télen-nyáron.
Ezek mellett Magyarország első Aqua parkja, mely a felújítás ideje alatt kibővült, hullámfürdő, gyermekmedencék, úszómedencék.
Új Aqua Palace „Vízipalota” fedett élményfürdő várja vendégeit, gyermekes családokat is egyaránt, mely egyedülálló az országban a „gyerek barát” lehetőségei miatt. Minden korosztály megtalálja a számára megfelelő kikapcsolódási programot. Sportolási lehetőségek,szörf,tenisz, ping-pong, foci,fallabda, fittness szolgáltatások, stb…Árpád uszoda.
Újdonság: VÍZIVIDÁMPARK, vízikalandpark épült.
A fürdő egész területe parkosított környezetben, csónakázó tóval, mediterrán tengerparttal,siklórepülő pályával,üzletekkel,éttermekkel,sütögetőkkel,egész napos programokkal várja vendégeit. Nyáron éjszakai fürdőzés a strandon.
Számos rendezvénnyel, fesztiválokkal, koncertekkel, sztárvendégekkel, kirakodóvásárral, sörsátorral, hajnalig tartó bulikkal gondoskodnak a város rendezői a vendégek teljes kikapcsolódásáért, feltöltődéséért.

A kirándulni vágyóknak sem kell messzire menniük,megtekinthetik a Világörökség címet elnyert Hortobágyi Nemzeti Park szépségeit, kilenc lyukú híd, pusztaprogramok, pásztormúzeum, madármúzeum. Ellátogathatnak a közeli városokba Debrecenbe,Tokajba.

Ízelítő a programokból
Hajdúszoboszló – Hortobágy - Debrecen

Jelenleg nincsenek elérhető program, esemény!

Kényelem - Minőség - Olcsóbb árak

GYÓGYVÍZ -NAPFÉNY -HAJDÚSZOBOSZLÓ


Amit érdemes tudni


Figyelem!!!

Térkép

2024-es programok

A FÜRDŐ
__________________

Elérhetőségeink:

Szívós Ágnes
Gambrinusz Ház
4200 Hajdúszoboszló,
József Attila utca 6.
+36-30/381 79 41
szivosagnes@gmail.com

Szuper Szállás - Gambrinusz Ház Hajdúszoboszló


Vissza a tartalomhoz